Mobilierul pentru gradină

  • 12 luni ago
  • 0

Unde să te relaxezi mai bine decât în incinta casei și terasei tale? Primăvara s-a instalat de ceva vreme, iar vara o să bată la ușă, drept urmare te invităm la recreere în compania unui pahar de vin bun chiar pe terasa ta. Dar înainte de toate îți prezentăm câteva idei pentru mobilierul terasei tale.

Set living EASTHAM maro/beige

La adăpost de agitația orașului, într-un ambient familiar, prietenos, natural, cu ghivece de flori și scaune de oțel și aluminiu, acoperite cu perne moi, ansamblul EASTHAM reflectă stilul clasic potrivit pentru orice gust.

Set living GRAPPA natur

Pentru gusturi mai rustice, designerul recomandă setul GRAPPA. Cu un aer soft, ușor modern, culorile naturale maro și crem au o împletitură fină care imită rattanul, iar setul este în ton cu mediul înconjurător și completează tabloul terasei perfecte. În același timp gândește-te că acest mobilier nu îl schimbi în funcție de anotimp, deci mai târziu va reprezenta acea pată de culoare de care va avea nevoie grădina ta.

Set dining ROMEO ELEGANCE

Neapărat scaunele trebuie accesorizate cu perne cât mai moi și pufoase pentru ca tu să te simți cât mai confortabil. În primul rand gândește-te la ceea ce îți face ție plăcere și de câte locuri ai nevoie. De exemplu, dacă vreți să amenajați doar un spațiu pentru masa în familie nu vei avea nevoie de ceva foarte mare. Dar dacă îți dorești și seri infinite alături de prieteni, cu sigurantă masa trebuie să fie mai încăpătoare și scaunele cât mai multe. Setul dining ROMEO ELEGANCE cu masă extensibilă din fier forjat este ideal pentru a face senzație în serile aglomerate.

Set living MAUI

Elementele naturale întotdeauna vor fi la modă. Lemnul, piatra, florile vor întregi ambientul perfect pentru terasa ta. O pardoseală de lemn, un perete despărțitor cu motive din piatră naturală, dar și o cafea turcească la ibric te vor face să îți dorești weekenduri liniștite, doar citind o carte. Ansamblul MAUI din fibre fin împletite, se va integra în orice terasă.

Scaune, hamace, leagăne

Pentru alții atipicul este cuvântul ce-i caracterizează. Noi te încurajăm să îți lași imaginația să zburde și să te bucuri de clipe minunate petrecute în aer liber! Culorile acuarelei îți spun ceva? Fii îndrazneț! Suntem cu toții diferiți! Din fericire!

Mobilierul de grădină prezentat în imagini, îl puteți găsi expus la noul nostru punct de lucru din parcarea Centrului Comercial Shopping City din Galați, unde consilierii noștri vă stau la dispoziție cu idei de amenajare a grădinii.

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Call Now Button